Servicii
Date de contact
Adresa

Str. Lacatus nr. 12, Baia Mare, Maramures

Tel. / Fax

0262 214 010

Tel. Mobil

0731 020 042

Email

office@concepinvest.ro

Scurtă descriere a serviciului

Cea mai importanta parte dintr-o constructie este structura de rezistenta, astfel incat durabilitatea este factorul cheie in conceptia unei structuri. Totodata inasprirea codurilor de proiectare in constructii duce la o crestere semnificativa a costurilor de executie a unei lucrari. Acest aspect subliniaza faptul ca alegerea unui colectiv de ingineri structuristi cu inalta calificare si experienta este foarte importanta pentru a avea un cost optim al investitiei.

Deoarece durabilitatea depinde de permeabilitate. Este esential sa se controleze parametrii care afecteaza permeabilitatea. Prin urmare, este necesar sa se stabileasca limite admisibile pentru parametri precum continutul minim de material cimentant, raportul maxim apa/ciment, latimea maxima a fisurii si intinderea acoperirii armaturii etc., in functie de conditia de expunere.

O durabilitate adecvata a betonului poate fi obtinuta in faza de proiectare, atunci cand o structura este conceputa si se fac calcule structurale, sunt proiectate detalii, sunt selectate materialele si proportiile acestora, precum si eventualele masuri preventive suplimentare.

Consultanta de calitate

Politica companiei noastre consta in mentinerea acelorasi standarde de calitate in construirea unei legaturi de lunga durata cu clientii nostrii.

Atestare profesionala

Ca urmare a atestarii personalului propriu de catre Ministerul Culturii si Patrimoniului National, compania este autorizata sa execute lucrari de proiectare

Eliminarea surselor de cheltuieli adiacente

Managementul de Proiect poate determina reducerea costurilor de realizare a constructiei cu pana la 20-25%.

Personal specializat

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a contracta proiecte de specialitate.