Serviciile noastre

Scurtă descriere a serviciului

Cea mai importanta parte dintr-o constructie este structura de rezistenta, astfel incat durabilitatea este factorul cheie in conceptia unei structuri. Totodata inasprirea codurilor de proiectare in constructii duce la o crestere semnificativa a costurilor de executie a unei lucrari. Acest aspect subliniaza faptul ca alegerea unui colectiv de ingineri structuristi cu inalta calificare si experienta este foarte importanta pentru a avea un cost optim al investitiei.

Serviciile noastre se adreseaza atat investitorilor, arhitectilor, antreprenorilor, cat si birourilor de proiectare structuri de rezistenta care au contractat lucrari de proiectare ce nu pot fi acoperite de personalul propriu. Atat analiza structurala cat si optimizarea structurilor este realizata cu ajutorul unor softuri de analiza structurala bazate pe Metoda Elementului Finit (MEF).

Politica companiei noastre consta in mentinerea acelorasi standarde de calitate si in construirea unei legaturi de lunga durata cu clientii nostrii.Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul toate noutatile:

Pagina realizată de:

© 2012 Concept Invest. Toate drepturile rezervate.