Serviciile noastre

Scurtă descriere a serviciului

Prin intermediul acestui serviciu, dorim sa venim in sprijinul clientilor nostrii atat investitori, societati de executie cat si societati de proiectare.

In cele mai multe cazuri investitorul nu are cunostintele tehnice necesare privind realizarea constructiei, pentru a-si defini suficient de bine cerintele legate de viitoarea investitie, acesta fiind nevoit sa contracteze un consultant de specialitate care sa-i canalizeze intentiile investitionale inspre solutia optima. Specialistii nostri au competenta de a urmari procesul de proiectare, de la fazele incipiente ( alegerea temei de proiectare, solicitarea certificatului de urbanism, etc. ) pana la finalizarea proiectului.

Venim in sprijinul societatiilor de executie prin elaborarea documentatiilor Detalii de Executie astfel incat acestea sa corespunda tehnologiei lor de executie si/sau verificarea transpunerii in practica a proiectelor tehnice, prin urmare, lucrarea sa corespunda din punct de vedere a cerintelor proiectantului si a normelor tehnice in vigoare. De asemenea putem oferi Detalii de Executie pentru zonele care nu sunt tratate suficient in Proiectul Tehnic.

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a prelua proiecte de specialitate ce nu pot fi acoperite de personalul propriu al altor societati de proiectare si/sau va putem oferi servicii de consultanta in elaborarea proiectelor tehnice si urmarirea lucrarilor in santier.Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul toate noutatile:

Pagina realizată de:

© 2012 Concept Invest. Toate drepturile rezervate.