CONCEPT INVEST
Experienta noastra in proiectarea structurilor de rezistenta, ne permite sa intelegem nevoile dumneavoastra
Proiectare Structuri de Rezistenta

Structura de rezistenta este parte componenta a oricarui tip de constructii fiind menita sa asigure rezistenta si stabilitatea integrala ale acesteia.

Antrepriza Generala in Constructii

Asiguram managementul sau coordomarea zilnica a santierului, de la orice detaliu financiar pana la coordonarea zilnica prin comunicarea cu toate partile implicate.

Reabilitari si Consolidari Monumente Istorice

Compania noastra este implicata activ in restaurarea monumentelor istorice si se straduieste sa restabileasca frumusetea si longevitatea cladirilor care sunt inscrise in patrimoniul arhitectural national.

Proiectare Arhitectura si Servicii Conexe

Serviciile conexe (arhitectura, instalatii, design interior, machetare imobiliara, topografie, geotehnica) le prestam din dorinta de a satisface clientul, astfel incat sa putem sa ii oferim servicii de calitate superioara

Expertize Tehnice de Calitate

Evaluarea constructiilor individuale conduce la stabilitatea necesitatii de interventii structurale si la masurile de consolidare necesare pentru o anumita constructie.

Management de Proiect

Derularea unei investitii prin intermediul unei companii specializate in Management de Proiect poate determina reducerea costurilor de realizare a constructiei cu pana la 20-25% si conduce, in acelasi timp...

Concept invest

Servicii si echipa de cea mai buna calitate

Experienta noastra in proiectarea structurilor de rezistenta, ne permite sa intelegem nevoile dumneavoastra si sa va oferim servicii de proiectare structurala si activitati conexe la cel mai inalt nivel de calitate.

Personal calificat
Strategie econimica
Tipuri de structuri
Concept Invest

Ce va putem oferi?!

Colectivul nostru, specializat in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, va ofera urmatoarele servicii:

Consultanta de calitate

Politica companiei noastre consta in mentinerea acelorasi standarde de calitate in construirea unei legaturi de lunga durata cu clientii nostrii.

Atestare profesionala

Ca urmare a atestarii personalului propriu de catre Ministerul Culturii si Patrimoniului National, compania noastra este autorizata sa execute lucrari de proiectare.

Eliminarea surselor de cheltuieli adiacente

Managementul de Proiect poate determina reducerea costurilor de realizare a constructiei cu pana la 20-25%.

Personal specializat

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a prelua proiecte de specialitate ce nu pot fi acoperite de personalul propriu al altor societati de proiectare.