Servicii
Date de contact
Adresa

Str. Lacatus nr. 12, Baia Mare, Maramures

Tel. / Fax

0262 214 010

Tel. Mobil

0731 020 042

Email

office@concepinvest.ro

Scurtă descriere a serviciului

Compania noastra este implicata activ in restaurarea monumentelor istorice si se straduieste sa restabileasca frumusetea si longevitatea cladirilor care sunt inscrise in patrimoniul arhitectural national.

Conservarea monumentelor istorice este intotdeauna favorabila printr-o utilizare utila societatilor. Pentru consolidarea lor se pot aplica cele mai moderne tehnici, a caror eficienta a fost demonstrata stiintific si prin experienta practica. Toate lucrarile de conservare si restaurare trebuie sa fie intotdeauna insotite de documentatie exacta sub forma de rapoarte analitice si critice, ilustrate cu desene si fotografii.

Consultanta de calitate

Politica companiei noastre consta in mentinerea acelorasi standarde de calitate si in construirea unei legaturi de lunga durata cu clientii nostrii.

Eliminarea surselor de cheltuieli adiacente

Managementul de Proiect poate determina reducerea costurilor de realizare a constructiei cu pana la 20-25%.

Atestare profesionala

Ca urmare a atestarii personalului propriu de catre Ministerul Culturii si Patrimoniului National, compania este autorizata sa execute lucrari de proiectare

Personal specializat

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a prelua proiecte de specialitate ce nu pot fi acoperite de personalul propriu al altor societati de proiectare.