Servicii
Date de contact
Adresa

Str. Lacatus nr. 12, Baia Mare, Maramures

Tel. / Fax

0262 214 010

Tel. Mobil

0731 020 042

Email

office@concepinvest.ro

Scurtă descriere a serviciului

Evaluarea constructiilor individuale conduce la stabilitatea necesitatii de interventii structurale si la masurile de consolidare necesare pentru o anumita constructie.

In cadrul serviciilor de expertiza tehnica se folosesc diferite metode specifice de identificare a nivelului de protectie si a starii tehnice a constructiilor existente. Aceste servicii de expertiza tehnica pentru constructii existente compara starea de rezistenta a constructiilor existente cu cerintele mentionate in reglementarile tehnice in vigoare in prezent.

Consultanta de calitate

Politica companiei noastre consta in mentinerea acelorasi standarde de calitate si in construirea unei legaturi de lunga durata cu clientii nostrii.

Eliminarea surselor de cheltuieli adiacente

Managementul de Proiect poate determina reducerea costurilor de realizare a constructiei cu pana la 20-25%.

Atestare profesionala

Ca urmare a atestarii personalului propriu de catre Ministerul Culturii si Patrimoniului National, compania este autorizata sa execute lucrari de proiectare

Personal specializat

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a prelua proiecte de specialitate ce nu pot fi acoperite de personalul propriu al altor societati de proiectare.