DESPRE NOI

Cine suntem:

Compania Concept Invest, infiintata in anul 2006, activeaza in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, avand ca obiect principal de activitate - activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.

Compania s-a constituit din dorinta de a ridica standardul calitativ de proiectare in constructii, reusind sa se impuna pe piata de profil prin corectitudine, profesionalism si calitatea serviciilor oferite, devenind la ora actuala un partener de incredere pentru clientii nostrii.

Inca de la inceputul activitatii noastre am informat beneficiarii/investitorii cu privire la importanta calitatii documentatiilor tehnice. Optica unui investitor de succes se afla in a avea un cost optim al investitiei. Primul pas in a obtine un cost optim al investitiei este selectionarea unui colectiv care elaboreaza documentatii tehnice de inalta calitate.

De-a lungul timpului, colectivul nostru a format o legatura indivizibila cu arhitecti, ingineri instalatori, geotehnicieni, topografi, creand o unitate, care ne permite sa predam documentatii tehnice de inalta calitate.

Diversivitatea proiectelor noastre ne-a determinat sa ne specializam in toate tipurile de structuri. In realizarea documentatiilor tehnice exista un dialog continuu intre specialitatiile implicate. Conceptia structurala cat si optimizarea structurilor este realizata de colectivul nostru de ingineri in colaborare cu verificatori si experti de renume in domeniu.

Colectivul nostru a elaborat proiecte de complexitati diferite, de la locuinte individuale, constructii industriale la ansambluri rezidentiale. Experienta noastra in proiectarea structurilor de rezistenta, ne permite sa intelegem nevoile dumneavoastra si sa va oferim servicii de proiectare structurala si activitati conexe la cel mai inalt nivel de calitate.

Momentan compania noastra este in curs de implementare a sistemelor de management:

ISO9001; ISO14001 si OHSAS18001

Afilieri:

Membrii conducerii companiei sunt atestati de catre Asociatia Inginerilor Proiectanti de Structuri (AICPS)

Noi Promovam:

        - Corectitudine

        - Calitate

        - Profesionalism

 Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul toate noutatile:

Pagina realizată de:

© 2012 Concept Invest. Toate drepturile rezervate.