concept invest

Cine suntem?

Compania Concept Invest, infiintata in anul 2006, activeaza in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, avand ca obiect principal de activitate – activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.

Compania s-a constituit din dorinta de a ridica standardul calitativ de proiectare in constructii, reusind sa se impuna pe piata de profil prin corectitudine, profesionalism si calitatea serviciilor oferite, devenind la ora actuala un partener de incredere pentru clientii nostrii.

Inca de la inceputul activitatii noastre am informat beneficiarii/investitorii cu privire la importanta calitatii documentatiilor tehnice. Optica unui investitor de succes se afla in a avea un cost optim al investitiei. Primul pas in a obtine un cost optim al investitiei este selectionarea unui colectiv care elaboreaza documentatii tehnice de inalta calitate.

%
Clienti
Satisfacuti
%
Proiecte
Finalizate
Ani de
Eperienta
%
Personal
Calificat

Noi Promovam:

- Corectitudine
- Calitate
- Profesionalism

concept invest

Proiectele noastre

Expertiza noastra in utilizarea integrata a acestui proces de varf ii ajuta pe clientii nostri sa-si sporeasca avantajul competitiv.

Afilieri
Membrii conducerii companiei sunt atestati de catre Asociatia Inginerilor Proiectanti de Structuri (AICPS)

concept invest

Strategia Noastra

Munca in echipa conteaza, iar cultura noastra corporativa a fost un factor major in succesul si cresterea continua a firmei noastre. Concept Invest se angajeaza sa dezvolte abilitatile, punctele forte si cariera oamenilor nostri. Multi dintre oamenii nostri si-au dezvoltat cariera in cadrul Concept Invest si, in fiecare an, noi ingineri aduc idei noi si cercetari la masa.