Servicii
Date de contact
Adresa

Str. Lacatus nr. 12, Baia Mare, Maramures

Tel. / Fax

0262 214 010

Tel. Mobil

0731 020 042

Email

office@concepinvest.ro

Scurtă descriere a serviciului

Suntem responsabili pentru fiecare dintre proiectele noastre, ca parte a contractului nostru general de intreprindere. Acest mod ne permite sa asiguram disponibilitatea echipamentelor si materialelor, a echipei, a serviciilor necesare, precum si obtinerea autorizatiilor de constructie. In calitate de antreprenor general, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru subcontractantii care nu finalizeaza proiectul la timp sau in bugetul convenit.

Am creat un sistem de organizare a echipamentelor noastre pe competente, valori multidisciplinare si un sistem de management al performantei. Portofoliul de proiecte foarte complexe demonstreaza ca compania este capabila sa se ocupe de proiecte complexe.

Venim in sprijinul societatiilor de executie prin elaborarea documentatiilor Detalii de Executie astfel incat acestea sa corespunda tehnologiei lor de executie si/sau verificarea transpunerii in practica a proiectelor tehnice, prin urmare, lucrarea sa corespunda din punct de vedere a cerintelor proiectantului si a normelor tehnice in vigoare. De asemenea putem oferi Detalii de Executie pentru zonele care nu sunt tratate suficient in Proiectul Tehnic.

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a prelua proiecte de specialitate ce nu pot fi acoperite de personalul propriu al altor societati de proiectare si/sau va putem oferi servicii de consultanta in elaborarea proiectelor tehnice si urmarirea lucrarilor in santier.

Consultanta de calitate

Politica companiei noastre consta in mentinerea acelorasi standarde de calitate si in construirea unei legaturi de lunga durata cu clientii nostrii.

Eliminarea surselor de cheltuieli adiacente

Managementul de Proiect poate determina reducerea costurilor de realizare a constructiei cu pana la 20-25%.

Atestare profesionala

Ca urmare a atestarii personalului propriu de catre Ministerul Culturii si Patrimoniului National, compania este autorizata sa execute lucrari de proiectare

Personal specializat

Avem atat competenta cat si personalul specializat pentru a prelua proiecte de specialitate ce nu pot fi acoperite de personalul propriu al altor societati de proiectare.